Xiaomi Прахосмукачка робот с моп Mi Robot Vacuum Mop Essential (White)

411,00 лв. 359,00 лв.
  • Марка: Xiaomi Smart
  • Кат. номер: 145485
+ -
Цена: 359,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Robot Vacuum Cleaner - Автономна прахосмукачка - 420ml резервоар за прах - 200ml резервоар за вода - 2200PA всмукателна мощност - Mop

Ново поколение Mi Robot Vacuum Mop пристигна под името "Essential". Tази нова робот-прахосмукачка от Xiaomi запазвa страхотна всмукателна сила и възможност за почистване в цялата къща без усилия. Нейните размери са намалени (особено височината), така че тя може да почиствате под мебелите за пълно почистване. Това е окончателната версия на Robot Vacuum + mop.

420 мл резервоар за прах Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential поддържа дизайна на първата си версия , запазвайки класическите линии и характерния бял цвят на марката. Защото, ако нещо е добро, защо да го променяте?
Лазереният сензор е поставен в центъра на устройството и резервоара за прах сега предлага максимален капацитет от 420 мл. Това все още е доста голям капацитет, ако вземете предвид, че височината на Vacuum Mop Essential е намалена на 8,2 сантиметра , така че да може лесно да се побере в процепите под мебелите.

Резервоар за вода за мокро почистване
Разполага и с резервоар за вода от 200 мл за мокро почистване . Така че, освен че се отървава от праха, вашата прахосмукачка Xiaomi почиства и мръсотията. Всички подове обаче не са еднакви и не се замърсяват, така че с Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential можете да регулирате количеството изхвърлена вода, като изберете от 3 нива . Препоръчително е да използвате дестилирана вода за резервоара за вода на прахосмукачката.

Висока всмукателна мощност от 2200Pa
Това е един от най-интересните параметри, когато говорим за прахосмукачка, така че Xiaomi винаги полага специални грижи и внимание към всички свои модели. По-специално, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential достига мощност на засмукване от 2200Pa, така че е в състояние да улавя голямо количество прах и мръсотия. Всъщност е идеално, ако имате домашни любимци и искате да се отървете от досадните им малки косми.

3 филтриращи слоя
Също така, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential е перфектен, ако страдате от алергии, тъй като има тройно ниво на филтрация на частици (найлон, гъба и HEPA), за да се отървете и от микроскопичното замърсяване.

2500 mAh батерия
Що се отнася до капацитета на неговата батерия, той възлиза на 2500mAh , което ни дава автономност от около 1 час и половина. Когато му остане малко енергия, той сам ще се върне към основата си, докато се зареди и почистването продължи.
Друга характеристика на новия двигател Xiaomi е, че той е способен да преодолява препятствия с височина до 17 мм, така че небрежният кабел вече няма да бъде пречка за Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - робот прахосмукачка.

Пълен контрол от вашия смартфон
Благодарение на приложението Mi Robot от Xiaomi можете да проследите вашата прахосмукачка, нейния път за почистване и точното й положение. Можете също да включите и изключите прахосмукачката Xiaomi от приложението, да промените режима на почистване и да видите ежедневния, седмичния и месечния напредък на всички почистващи сесии. Използването на приложението Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robot Vacuum е практически игра.


Съдържание на пакета:
1 x Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential
1 x основа за зареждане
1 x ЕС захранващ адаптер
1 x филтър
1 х Моп

Характеристики
Характеристики
Производител
Xiaomi
Мощност на засмукване
2200 Pa
Капацитет Резервоар Твърди Частици
0.42L
Капацитет на резервоара за течност
0.2L
Филтър
найлон + гъба + HEPA - тройна система против прах, против акари.
Дължина на кабела (m)
Безжичен
Сензор за сблъсък
+
Датчик за разстояние
+
Сензор за ниво
+
Жироскоп
+
Управление
Автоматично
Приложение
Android OS, iOS
Wifi
+
Батерия
2500 mAh Li-ion
Време на работа
90 минути
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!